10% korting op je eerste bestelling
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.
Start je dag goed met een ontbijtje met collageen! Zo vul je niet alleen je maag, maar ook je collageen aan. Scroll snel naar beneden, want door het zien van deze recepten spring jij morgen met gemak je bed uit!
Ingrediënten: (voor 1 persoon)
2 maatschepjes Viscollageen naturel
1 banaan
2 eieren
30 gram havermoutmeel
Voor de garnering:
vers fruit en honing
Bereiding
Mix de collageen, banaan, eieren en havermout met van een mixer tot een glad beslag. Verhit een klein beetje olijfolie of kokosolie in een pan op hoog vuur. Wacht echt tot de pan heet is en giet een beetje beslag in de pan. Zet de pan vervolgens op middelmatig tot zacht vuur. Je kunt 1 grote pannenkoek maken, of een paar kleintjes.
Wacht een paar minuten tot er bubbeltjes in de pannenkoek ontstaan. Als de onderkant van de pannenkoek stevig genoeg is, kan je ‘m omdraaien. Laat ook de bovenkant van de pannenkoek nog even bakken. Serveer de pannenkoek(en) met garnering naar keuze.
Ingrediënten (voor 1 portie)
40 gram havermout
1 maatschepje Viscollageen sinaasappel
1 banaan
250 ml melk
40 gram mango
een halve sinaasappel
een handje kokosrasp
een scheutje honing naar smaak
een snufje zout
Bereiding
Breng de melk aan de kook en voeg al roerend de havermout en het zout toe. Laat 2 minuten zachtjes doorkoken.
Prak de banaan en houd een paar schijfjes apart voor de garnering. Voeg de gepureerde banaan toe aan de pap en roer weer door. Wanneer de havermout goed is ingedikt; haal van het vuur. Roer collageen door de havermout en leg een deksel op het pannetje om te laten rusten.
Snijd de mango in kleine blokjes en de sinasappel in schijfjes. Doe de havermout in een kommetje en garneer met de mango, banaan, sinasappel en kokosrasp. Houd je van zoet? Dan kun je nog een scheutje honing toevoegen.
Ingrediënten (voor 1 persoon)
2 maatschepjes Viscollageen aardbei
150 gram Griekse yoghurt
Voor de garnering:
Een handje chiazaadjes
Een handje amandelen
Een handje bosbessen
Een handje gojibessen
Of andere garnering naar smaak
Bereiding:
Schep de Griekse yoghurt in een schaaltje en roer de Viscollageen met aardbeiensmaak er goed door, zodat er geen klontjes inzitten. Garneer met chiazaadjes, amandelen, bosbessen en gojibessen. Of andere garnering naar smaak!